Spesialitet

Creme Brulee, fersk i terra cotta krukke, spesialitet

2,64 KGM

Laget av gårdens ferske eggplommer, smakssatt med Thahiti vanilje stang.Dampet i vannbad. Demarara sukker for sukker lokk følger med.Ble årets produkt i Smaken av Norge 2009

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 130
EPD-nummer: 4985263
GTIN: 07090000519438

INFORMASJONSEIER: M&D Alt-i-Ett AS

PRODUSENT: EK gårdspakkeri AS

VAREMERKE: EK gårdspakkeri AS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

Ingredienser

Fløte,melk, eggplomme (20%), sukker, vaniljestang, demerara sukker til karamellisering

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 171 kJ/ 280 kcal
* av daglig referanse inntak

Næringsinnhold ikke oppgitt

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Ferdigdesserter
Varenummer 130
EPD-nummer 4985263
GTIN 07090000519438
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 20.08.2020
Oppdatert dato 20.08.2020

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 31 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Brunes Det følger med en liten pose brunt sukker som smeltes på toppen av bruleen.