CHIPOTLE CHILI 198G
198 GRM
Hele chipotlepepper i Adobosaus brukes best som smakssettende ingrediens. Øker opplevelsen av å spise fresh salsa, alioli, dressinger og sauser generelt.
Varenummer: 120989 | EPD-nummer: 2873826 | GTIN: 07036340028476
Varenummer: 120989
EPD-nummer: 2873826
GTIN: 07036340028476
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: EL PARADISO
VAREMERKE: EL PARADISO
29 produkter i databasen
Ingredienser
Hel chipotle pepper 71%, vann, eddik, tomatpure, salt, krydder, sennepspulver, naturlig smak, totalt tilsatt salt 1.5%
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 320 kJ/ 78 kcal |
Fett | 1,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 19,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 9,00 g |
Protein | 3,00 g |
Salt | 1,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | USA |
Opphavsland | USA |
Varegruppe | Grønnsaker |
Varenummer | 120989 |
EPD-nummer | 2873826 |
GTIN | 07036340028476 |
GTIN2 | 07036340028483 |
GTIN3 | 07036340031285 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 28.01.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1095 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |