Chipotle in Adobo Sauce 780g
780g
Hele Chipotlepapper i Adobosaus brukes best som smakssettende ingrediens. Øker opplevelsen av å spise fresh salsa, chipotlemajones, dressinger og sauser generelt.
Varenummer: 123938 | EPD-nummer: 5426168 | GTIN: 07036340048801
Varenummer: 123938
EPD-nummer: 5426168
GTIN: 07036340048801
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: EL PARADISO
VAREMERKE: El Paradiso
9 produkter i databasen
Ingredienser
Rød Jalapeñopepper, vineddik, sukker, salt, vann, xanthangummi, naturlig røykessens, hvitløkspulver.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 196 kJ/ 47 kcal |
| Fett | 1,10 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,00 g |
| Karbohydrat | 5,50 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 4,80 g |
| Protein | 1,80 g |
| Salt | 2,20 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Peru |
| Opphavsland | Peru |
| Varegruppe | Dipsauser, krydder, strø eller marinader |
| Varenummer | 123938 |
| EPD-nummer | 5426168 |
| GTIN | 07036340048801 |
| GTIN2 | 7036340048795 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 17.02.2020 |
| Oppdatert dato | 17.02.2020 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 10 grader (C) |
| Temperatur, max. | 30 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 1095 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















