Blandaball
Næringsrik og sunn kost fra kyst – Norge som tradisjonelt blir servert med tilbehør av kjøtt, grønnsaker og poteter. Det er flere lokale serveringsmåter av fiskeball. For å drøye fisken, og få en annen smak, er det fra gammelt av vanlig at det blandes rå potet i fiskefarsen for å lage blandaball. 5 kg krt/løsfrosne
Varenummer: 1712 | EPD-nummer: 219006 | GTIN: 70559500171202
Varenummer: 1712
EPD-nummer: 219006
GTIN: 70559500171202
PRODUSENT: Edward Johnsen AS
VAREMERKE: Møremat
52 produkter i databasen
Ingredienser
Renskåret hvitfisk(47%), potet, helmelk, tapiokastivelse, salt, løk, krydder, E1442 maisstivelse.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Ja | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 380 kJ/ 90 kcal |
Fett | 2,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
- Flerumettede fettsyrer | 2,00 g |
Karbohydrat | 8,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 10,00 g |
Salt | 2,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Sjømat |
Varenummer | 1712 |
EPD-nummer | 219006 |
GTIN | 70559500171202 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 23.02.2016 |
Oppdatert dato | 16.09.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -15 grader (C) |
Temperatur, max. | -40 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 410 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |