Breiflabbfilet, renskåret
Renskåret breiflabbfilet
Varenummer: 2001 | EPD-nummer: 4620670 | GTIN: 70559550020017
Varenummer: 2001
EPD-nummer: 4620670
GTIN: 70559550020017
PRODUSENT: Edward Johnsen AS
VAREMERKE: Møremat
52 produkter i databasen
Ingredienser
Breiflabbfilet,renskåret
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 272 kJ/ 64 kcal |
| Fett | 0,10 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,00 g |
| - Flerumettede fettsyrer | 0,10 g |
| Karbohydrat | 0,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 15,80 g |
| Salt | 0,20 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | New Zealand |
| Opphavsland | New Zealand |
| Varegruppe | Frossen fisk |
| Varenummer | 2001 |
| EPD-nummer | 4620670 |
| GTIN | 70559550020017 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 16.11.2016 |
| Oppdatert dato | 10.09.2019 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 410 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















