Hvittingfilet, sprøbakt

Hvitting er en torskefisk som har fått navn etter sitt hvite kjøtt. Det hvite, velsmakende kjøttet til hvittingen gjør den til en ettertraktet matfisk. På Sørlandet kalles hvitting for «havets kylling» på grunn av kjøttets smak. Hvitting er en god kilde til natrium, kalium og protein. Den inneholder også andre viktige mineraler. Serveringsstykkene har jevn størrelse på 90 gr og paneringen er både sprø og velsmakende. Utmerket til fish&chips.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1914
EPD-nummer: 5521497
GTIN: 70559501191452

PRODUSENT: Edward Johnsen AS

VAREMERKE: Møremat

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

52 produkter i databasen

Ingredienser

Fisk, hvetemel, vann, rapsolje, E1404-tykningsmiddel, salt, hevemiddel-E450-E500, smaksforsterker-E621, sukker, rismel, melk, smak(malt)

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 822 kJ/ 197 kcal
Fett 11,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 2,50 g
Karbohydrat 10,80 g
hvorav
- Sukkerarter 2,80 g
Protein 11,40 g
Salt 0,70 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland New Zealand
Opphavsland New Zealand
Varegruppe Frossen fisk
Varenummer 1914
EPD-nummer 5521497
GTIN 70559501191452
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 14.02.2020
Oppdatert dato 01.03.2020

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -45 grader (C)
Holdbarhet, total 720 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 500 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt