Klippfiskkarbonader med ost
Grove fiskekaker med 70% fisk.
Varenummer: 1730 | EPD-nummer: 4652939 | GTIN: 70559500117309
Varenummer: 1730
EPD-nummer: 4652939
GTIN: 70559500117309
PRODUSENT: Edward Johnsen AS
VAREMERKE: Møremat
52 produkter i databasen
Ingredienser
Renskåret hvitfisk og klippfiskfilet (70 % fisk - derav klippfiskfilet 33%), E450, E451 og 452 emulgatorer, potetstivelse,(myseprotein), melk, vann, tapiokastivelse, taffelost (7%), rapsolje, E262 surhetsregulerende middel, salt, løk, hvitløk, fløte, gjærekstrakt, fiskeekstrakt, eggehvite, krydder: (muskatblomme, sort pepper, løpstikke, koriander, ingefær, hvitløk, chili)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Sesamfrø |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Ja | |
Egg | Ja | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sesamfrø | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 630 kJ/ 150 kcal |
Fett | 7,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,80 g |
- Flerumettede fettsyrer | 6,00 g |
Karbohydrat | 4,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,20 g |
Kostfiber | 3,20 g |
Protein | 14,10 g |
Salt | 2,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Sjømat |
Varenummer | 1730 |
EPD-nummer | 4652939 |
GTIN | 70559500117309 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 16.11.2016 |
Oppdatert dato | 16.09.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -15 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 230 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |