Klippfiskkarbonader med ost
Grove fiskekaker med 70% fisk.
Varenummer: 1730 | EPD-nummer: 4652939 | GTIN: 70559500117309
Varenummer: 1730
EPD-nummer: 4652939
GTIN: 70559500117309
PRODUSENT: Edward Johnsen AS
VAREMERKE: Møremat
52 produkter i databasen
Ingredienser
Renskåret hvitfisk og klippfiskfilet (70 % fisk - derav klippfiskfilet 33%), E450, E451 og 452 emulgatorer, potetstivelse,(myseprotein), melk, vann, tapiokastivelse, taffelost (7%), rapsolje, E262 surhetsregulerende middel, salt, løk, hvitløk, fløte, gjærekstrakt, fiskeekstrakt, eggehvite, krydder: (muskatblomme, sort pepper, løpstikke, koriander, ingefær, hvitløk, chili)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 630 kJ/ 150 kcal |
| Fett | 7,80 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,80 g |
| - Flerumettede fettsyrer | 6,00 g |
| Karbohydrat | 4,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,20 g |
| Kostfiber | 3,20 g |
| Protein | 14,10 g |
| Salt | 2,50 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Sjømat |
| Varenummer | 1730 |
| EPD-nummer | 4652939 |
| GTIN | 70559500117309 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 16.11.2016 |
| Oppdatert dato | 16.09.2019 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -15 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 360 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 230 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















