Kvitball
Kvitball, næringsrik og sunn kost fra kyst – Norge som tradisjonelt blir servert med tilbehør av kjøtt, grønnsaker og poteter. Det er flere lokale serveringsmåter av fiskeball. 5 kg krt / løsfrosne
Varenummer: 1713 | EPD-nummer: 219014 | GTIN: 70559500171370
Varenummer: 1713
EPD-nummer: 219014
GTIN: 70559500171370
PRODUSENT: Edward Johnsen AS
VAREMERKE: Møremat
52 produkter i databasen
Ingredienser
Renskåret hvitfisk(69%), helmelk, tapiokastivelse, salt, løk, krydder, E1442 maisstivelse
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 380 kJ/ 90 kcal |
| Fett | 2,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,00 g |
| - Flerumettede fettsyrer | 2,00 g |
| Karbohydrat | 8,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 10,00 g |
| Salt | 2,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Sjømat |
| Varenummer | 1713 |
| EPD-nummer | 219014 |
| GTIN | 70559500171370 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 23.02.2016 |
| Oppdatert dato | 16.09.2019 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -15 grader (C) |
| Temperatur, max. | -40 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 410 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















