RØDSPETTE, enkel, panert
Panert rødspette, enkel 70 - 100 gr pr. stk Løsfrosne i 5 kg krt
Varenummer: 1901 | EPD-nummer: 891994 | GTIN: 70559500190180
Varenummer: 1901
EPD-nummer: 891994
GTIN: 70559500190180
PRODUSENT: Edward Johnsen AS
VAREMERKE: Møremat
52 produkter i databasen
Ingredienser
Rødspettefilet, hvetemel, vann, salt, pepper, gjær, E466 fortykningsmiddel, xanthan
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 594 kJ/ 141 kcal |
| Fett | 2,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,50 g |
| - Flerumettede fettsyrer | 1,50 g |
| Karbohydrat | 18,50 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 12,00 g |
| Salt | 0,97 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Danmark |
| Opphavsland | Danmark |
| Varegruppe | Frossen fisk |
| Varenummer | 1901 |
| EPD-nummer | 891994 |
| GTIN | 70559500190180 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 15.02.2016 |
| Oppdatert dato | 28.08.2017 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -40 grader (C) |
| Temperatur, max. | -15 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 410 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















