Salt & pepper squid chunks
Rå stykker av blekksprut, skåret for å få en unik marmorering, panert med en salt og pepperblanding.
Varenummer: 1909 | EPD-nummer: 4865549 | GTIN: 70559590019095
Varenummer: 1909
EPD-nummer: 4865549
GTIN: 70559590019095
PRODUSENT: Edward Johnsen AS
VAREMERKE: Møremat
52 produkter i databasen
Ingredienser
BLEKKSPRUT, VANN, HVETEMEL, RAPSOLJE, FORTYKNINGSMIDDEL-E1420-E1404, E500, SUKKER, SELLERI, SALT, PEPPER, EGG, FARGEMIDDEL-E621-E160c
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Ja | |
Egg | Ja | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Ja | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 782 kJ/ 187 kcal |
Fett | 8,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,90 g |
Karbohydrat | 11,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,40 g |
Protein | 14,90 g |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Malaysia |
Opphavsland | Malaysia |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 1909 |
EPD-nummer | 4865549 |
GTIN | 70559590019095 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 02.06.2017 |
Oppdatert dato | 02.06.2017 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -40 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 410 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |