Sei Cordon bleu
Sprøbakt seifiet med fyll av broccoli, skinke og ost. Saftig og godt
Varenummer: 1307 | EPD-nummer: 513663 | GTIN: 70559500130780
Varenummer: 1307
EPD-nummer: 513663
GTIN: 70559500130780
PRODUSENT: Edward Johnsen AS
VAREMERKE: Møremat
52 produkter i databasen
Ingredienser
SEIFILET(49%), HVETEMEL, rapsolje, ostepulver, potetsivelse, salt, pepper, E500 Surhetsregulerende_middel, broccoli, margarin, røkt skinke, ost, MELK, løpe, E251konserveringsmiddel, E160_farge, E1442 MODIFISERT-MAISSTIVELSE,
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 850 kJ/ 200 kcal |
| Fett | 9,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,00 g |
| - Flerumettede fettsyrer | 8,00 g |
| Karbohydrat | 16,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,50 g |
| Protein | 13,00 g |
| Salt | 0,50 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Danmark |
| Opphavsland | Danmark |
| Varegruppe | Frossen fisk |
| Varenummer | 1307 |
| EPD-nummer | 513663 |
| GTIN | 70559500130780 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 24.08.2016 |
| Oppdatert dato | 24.08.2018 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -40 grader (C) |
| Temperatur, max. | -15 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 0 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 410 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















