Seikarbonader
Seikarbonader med høyt fiskeinnhold, 73%. ca 80 gr.pr.stk
Varenummer: 1710 | EPD-nummer: 424192 | GTIN: 70559500171066
Varenummer: 1710
EPD-nummer: 424192
GTIN: 70559500171066
PRODUSENT: Edward Johnsen AS
VAREMERKE: Møremat
52 produkter i databasen
Ingredienser
Fisk (sei-og-hvitlaksfilet-73%), melk, tapiokastivelse, soyaolje, kavring:-(hvetemel, rapsolje, salt, sukker, gjær, ascorbinsyre), løk, krydder
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Bløtdyr | ||
Lupin | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Sesamfrø | ||
Nøtter | ||
Soya | ||
Peanøtter | ||
Melk | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Skalldyr | ||
Gluten
Hvete |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Melk | Ja | |
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 528 kJ/ 126 kcal |
Fett | 5,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,00 g |
- Flerumettede fettsyrer | 4,90 g |
Karbohydrat | 6,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Protein | 11,60 g |
Salt | 1,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 1710 |
EPD-nummer | 424192 |
GTIN | 70559500171066 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 03.03.2017 |
Oppdatert dato | 16.09.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -40 grader (C) |
Temperatur, max. | -15 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 410 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |