Seikarbonader
Seikarbonader med høyt fiskeinnhold, 73%. ca 80 gr.pr.stk
Varenummer: 1710 | EPD-nummer: 424192 | GTIN: 70559500171066
Varenummer: 1710
EPD-nummer: 424192
GTIN: 70559500171066
PRODUSENT: Edward Johnsen AS
VAREMERKE: Møremat
52 produkter i databasen
Ingredienser
Fisk (sei-og-hvitlaksfilet-73%), melk, tapiokastivelse, soyaolje, kavring:-(hvetemel, rapsolje, salt, sukker, gjær, ascorbinsyre), løk, krydder
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 528 kJ/ 126 kcal |
| Fett | 5,90 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,00 g |
| - Flerumettede fettsyrer | 4,90 g |
| Karbohydrat | 6,60 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,50 g |
| Protein | 11,60 g |
| Salt | 1,40 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 1710 |
| EPD-nummer | 424192 |
| GTIN | 70559500171066 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 03.03.2017 |
| Oppdatert dato | 16.09.2019 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -40 grader (C) |
| Temperatur, max. | -15 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 410 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















