
FISKEBOLLER
5000 GRM
Varenummer: 110302 | EPD-nummer: 610048 | GTIN: 07026050012100
Varenummer: 110302
EPD-nummer: 610048
GTIN: 07026050012100

PRODUSENT: Egil N. Austbø AS
VAREMERKE: AUSTBØ
66 produkter i databasen
Ingredienser
Renskåret HVITFISK, (50%), MELK, tapioka-stivelse, rapsolje, salt og krydder. E421, E451 Emulgator, E621 Antiklumpemiddel E1442 Modifisert maisstivelse.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Ja |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Ja |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 380 kJ/ 90 kcal |
Fett | 2,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,00 g |
- Flerumettede fettsyrer | 1,00 g |
Karbohydrat | 8,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 10,00 g |
Salt | 2,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 110302 |
EPD-nummer | 610048 |
GTIN | 07026050012100 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 67021431103028 |
Opprettet dato | 17.12.2014 |
Oppdatert dato | 13.04.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 486 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 162 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |