FISKEKAKER
4500 GRM
Varenummer: 110202 | EPD-nummer: 843938 | GTIN: 07026050012018
Varenummer: 110202
EPD-nummer: 843938
GTIN: 07026050012018
PRODUSENT: Egil N. Austbø AS
VAREMERKE: AUSTBØ
66 produkter i databasen
Ingredienser
Renskåret HVITFISK, HYSE, TORSK, KVITLAKS, (50%) MELK, tapiokastivelse, rapsolje, salt og krydder. E412,E451 Emulgator, E621 Antiklumpemiddel,E1442 Modifisert maisstivelse.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Ja |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 420 kJ/ 100 kcal |
| Fett | 4,50 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,40 g |
| - Flerumettede fettsyrer | 0,90 g |
| Karbohydrat | 7,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 10,00 g |
| Salt | 2,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Frossen fisk |
| Varenummer | 110202 |
| EPD-nummer | 843938 |
| GTIN | 07026050012018 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | 67021431102021 |
| Opprettet dato | 17.12.2014 |
| Oppdatert dato | 13.04.2021 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Sjømat |
| Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -20 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 486 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 162 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















