HOKI FILET
3450 GRM
Varenummer: 040820 | EPD-nummer: 4188140 | GTIN: 07021430408207
Varenummer: 040820
EPD-nummer: 4188140
GTIN: 07021430408207
PRODUSENT: Egil N. Austbø AS
VAREMERKE: AUSTBØ
66 produkter i databasen
Ingredienser
HOKI, (Macruronus novaezelandiae) (53&), HVETEMEL, vann, Canola olje, Maisstivelse, salt, Gjær, sukker, Emulsifieres (E471, E472e), Mineralsalt (E450, E451) Ris mel, syreregulerende (E262), Farge (E160b- krydderekstrakt Annatto), Vegetabilsk klebemiddel (E401)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 864 kJ/ 207 kcal |
Fett | 10,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,00 g |
Karbohydrat | 16,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,40 g |
Kostfiber | 1,00 g |
Protein | 11,00 g |
Salt | 0,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | New Zealand |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 040820 |
EPD-nummer | 4188140 |
GTIN | 07021430408207 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 57021430408202 |
Opprettet dato | 17.12.2014 |
Oppdatert dato | 05.09.2016 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -22 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |