LAKS FORSTEKT MED DILLSAUS 2X135 G
270 GRM
Varenummer: 120560 | EPD-nummer: 2987261 | GTIN: 07021431205607
Varenummer: 120560
EPD-nummer: 2987261
GTIN: 07021431205607

PRODUSENT: Egil N. Austbø AS
VAREMERKE: AUSTBØ
66 produkter i databasen
Ingredienser
LAKSEFILÈT, (salmo salar)(50%), brødrasp (inneholder GLUTEN, ) vann, MATFLØTE, rapsolje, HVETEMEL, margarin(rapsolje, vann, salt, emulgeringsmiddel(E471, solsikke lectin), sitronsyre, smør smak), maisstivelse, paneringsmiks (HVETEMEL, potetstivelse, salt, pepper, bakepulver (natriumkarbonat)), salt, dill, sitronpepper , pepper ekstrakt.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Ja |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 000 kJ/ 240 kcal |
Fett | 14,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,00 g |
Karbohydrat | 16,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Protein | 12,00 g |
Salt | 0,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 120560 |
EPD-nummer | 2987261 |
GTIN | 07021431205607 |
GTIN2 | 70214312056078 |
GTIN3 | 57021431205602 |
Opprettet dato | 17.12.2014 |
Oppdatert dato | 28.03.2017 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |