
SEIFILET U/S SJØFROSSET 3x6,81 KG
20430 GRM
Seifilet uten skinn 8-16 oz layerpack sjøfrosset 3 pk 6,81 kg
Varenummer: 030201 | EPD-nummer: 652586 | GTIN: 07021430000524
Varenummer: 030201
EPD-nummer: 652586
GTIN: 07021430000524

PRODUSENT: Egil N. Austbø AS
VAREMERKE: AUSTBØ
66 produkter i databasen
Ingredienser
SEIFILÈT naturell uten skinn
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Ja |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 292 kJ/ 70 kcal |
Fett | 0,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 0,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 16,50 g |
Salt | 0,20 g |
Natrium | 0,77 g |
Kalium | 396,00 mg |
Jern | 0,10 mg (1% *) |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 030201 |
EPD-nummer | 652586 |
GTIN | 07021430000524 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 67021430302019 |
Opprettet dato | 17.12.2014 |
Oppdatert dato | 03.12.2015 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |