HOKI FILET
3450 GRM
Varenummer: 040820 | EPD-nummer: 4188140 | GTIN: 07021430408207
Varenummer: 040820
EPD-nummer: 4188140
GTIN: 07021430408207
PRODUSENT: Egil N. Austbø AS
VAREMERKE: AUSTBØ
66 produkter i databasen
Ingredienser
HOKI, (Macruronus novaezelandiae) (53&), HVETEMEL, vann, Canola olje, Maisstivelse, salt, Gjær, sukker, Emulsifieres (E471, E472e), Mineralsalt (E450, E451) Ris mel, syreregulerende (E262), Farge (E160b- krydderekstrakt Annatto), Vegetabilsk klebemiddel (E401)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 864 kJ/ 207 kcal |
| Fett | 10,90 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,00 g |
| Karbohydrat | 16,10 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,40 g |
| Kostfiber | 1,00 g |
| Protein | 11,00 g |
| Salt | 0,60 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | New Zealand |
| Varegruppe | Frossen fisk |
| Varenummer | 040820 |
| EPD-nummer | 4188140 |
| GTIN | 07021430408207 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | 57021430408202 |
| Opprettet dato | 17.12.2014 |
| Oppdatert dato | 05.09.2016 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Sjømat |
| Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -22 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















