HYSEKARBONADER MED PURRELØK 60 G
4500 GRM
GROVKVERNET HYSEKARBONADE MED PURRELØK 65 % FISK
Varenummer: 110206 | EPD-nummer: 934687 | GTIN: 07026050013091
Varenummer: 110206
EPD-nummer: 934687
GTIN: 07026050013091
PRODUSENT: Egil N. Austbø AS
VAREMERKE: AUSTBØ
66 produkter i databasen
Ingredienser
HYSE, og KVITLAKS, (65%) kvernet, MELK, tapioka-stivelse, rapsolje, E442 modifisert maisstivelse, EGGEHVITE, purreløk, Kjøttbuljong med SELLERI, salt og krydder,
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Ja |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 420 kJ/ 100 kcal |
| Fett | 4,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,00 g |
| - Flerumettede fettsyrer | 2,00 g |
| Karbohydrat | 7,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 10,00 g |
| Salt | 2,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Frossen fisk |
| Varenummer | 110206 |
| EPD-nummer | 934687 |
| GTIN | 07026050013091 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | 57021431102062 |
| Opprettet dato | 17.12.2014 |
| Oppdatert dato | 13.04.2021 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Sjømat |
| Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -20 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 486 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 162 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















