LAKS FORSTEKT MED DILLSAUS 2X135 G
270 GRM
Varenummer: 120560 | EPD-nummer: 2987261 | GTIN: 07021431205607
Varenummer: 120560
EPD-nummer: 2987261
GTIN: 07021431205607
PRODUSENT: Egil N. Austbø AS
VAREMERKE: AUSTBØ
66 produkter i databasen
Ingredienser
LAKSEFILÈT, (salmo salar)(50%), brødrasp (inneholder GLUTEN, ) vann, MATFLØTE, rapsolje, HVETEMEL, margarin(rapsolje, vann, salt, emulgeringsmiddel(E471, solsikke lectin), sitronsyre, smør smak), maisstivelse, paneringsmiks (HVETEMEL, potetstivelse, salt, pepper, bakepulver (natriumkarbonat)), salt, dill, sitronpepper , pepper ekstrakt.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 000 kJ/ 240 kcal |
| Fett | 14,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 2,00 g |
| Karbohydrat | 16,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,50 g |
| Protein | 12,00 g |
| Salt | 0,50 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Frossen fisk |
| Varenummer | 120560 |
| EPD-nummer | 2987261 |
| GTIN | 07021431205607 |
| GTIN2 | 70214312056078 |
| GTIN3 | 57021431205602 |
| Opprettet dato | 17.12.2014 |
| Oppdatert dato | 28.03.2017 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Sjømat |
| Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -20 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















