RØDSPETTE SPRØBAKT MED REKER & DILL
5760 GRM
FYLT RØDSPETTE MED REKER & DILL, FORSTEKT, 180 G STYKKER
Varenummer: 050305 | EPD-nummer: 364612 | GTIN: 05701470001379
Varenummer: 050305
EPD-nummer: 364612
GTIN: 05701470001379
PRODUSENT: Egil N. Austbø AS
VAREMERKE: AUSTBØ
66 produkter i databasen
Ingredienser
RØDSPETTE, (Pleuronectes platessa) 55%), rasp HVETEMEL, palmeolje, REKER, (7%), vann, margarin (palmeolje, rapsolje, kokosolje, vann, salt, emulgator E322,E471,E475,dextrose,surhetsreg.middel E330, aroma, vitaminA), mod. potetstivelse, hvitvin, sitronsaft, SKUMMETMELKEPULVER, dill, salt, krydder (inneholder SENNEP, )hevemiddel E500
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Ja |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Ja |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 949 kJ/ 227 kcal |
| Fett | 12,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 4,60 g |
| Karbohydrat | 16,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,70 g |
| Protein | 13,00 g |
| Salt | 1,30 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Danmark |
| Opphavsland | Nederland |
| Varegruppe | Frossen fisk |
| Varenummer | 050305 |
| EPD-nummer | 364612 |
| GTIN | 05701470001379 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | 55701470001374 |
| Opprettet dato | 17.12.2014 |
| Oppdatert dato | 17.11.2015 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Sjømat |
| Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -20 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 360 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















