SCANDY KRABBEPINNER 18 CM
5000 GRM
Varenummer: 010702 | EPD-nummer: 1038231 | GTIN: 07021430107025
Varenummer: 010702
EPD-nummer: 1038231
GTIN: 07021430107025
PRODUSENT: Egil N. Austbø AS
VAREMERKE: AUSTBØ
66 produkter i databasen
Ingredienser
vann, SURIMI, (bearbeidet hvit fisk), sukker, E450, E451, E452, stabilisator), potetstivelse, HVETESTIVELSE, sukker, salt, solsikkeolje, krabbeekstrakt, (KREPSDYR, SOYA), krabbesmak (KREPSDYR), E635 smaksforsterkere, EGGEHVITE, farge E170, E120, E160c
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Ja |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Ja |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 500 kJ/ 120 kcal |
| Fett | 1,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,50 g |
| Karbohydrat | 20,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 5,00 g |
| Protein | 6,00 g |
| Salt | 3,60 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Thailand |
| Opphavsland | Thailand |
| Varegruppe | Frosne skalldyr |
| Varenummer | 010702 |
| EPD-nummer | 1038231 |
| GTIN | 07021430107025 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | 67021430107027 |
| Opprettet dato | 17.12.2014 |
| Oppdatert dato | 17.11.2015 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Sjømat |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -20 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 547 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 183 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















