FISKEKAKER
4500 GRM
Varenummer: 110202 | EPD-nummer: 843938 | GTIN: 07026050012018
Varenummer: 110202
EPD-nummer: 843938
GTIN: 07026050012018
PRODUSENT: Egil N. Austbø AS
VAREMERKE: AUSTBØ
66 produkter i databasen
Ingredienser
Renskåret HVITFISK, HYSE, TORSK, KVITLAKS, (50%) MELK, tapiokastivelse, rapsolje, salt og krydder. E412,E451 Emulgator, E621 Antiklumpemiddel,E1442 Modifisert maisstivelse.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Lupin | ||
Bløtdyr | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Soya | ||
Skalldyr | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Peanøtter | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Gluten | ||
Fisk | ||
Egg |
Allergen | ||
---|---|---|
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Soya | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Ja | |
Gluten | Nei | |
Fisk | Ja | |
Egg | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 420 kJ/ 100 kcal |
Fett | 4,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,40 g |
- Flerumettede fettsyrer | 0,90 g |
Karbohydrat | 7,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 10,00 g |
Salt | 2,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 110202 |
EPD-nummer | 843938 |
GTIN | 07026050012018 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 67021431102021 |
Opprettet dato | 17.12.2014 |
Oppdatert dato | 13.04.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 486 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 162 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |