HYSEKARBONADER MED PURRELØK 60 G
4500 GRM
GROVKVERNET HYSEKARBONADE MED PURRELØK 65 % FISK
Varenummer: 110206 | EPD-nummer: 934687 | GTIN: 07026050013091
Varenummer: 110206
EPD-nummer: 934687
GTIN: 07026050013091
PRODUSENT: Egil N. Austbø AS
VAREMERKE: AUSTBØ
66 produkter i databasen
Ingredienser
HYSE, og KVITLAKS, (65%) kvernet, MELK, tapioka-stivelse, rapsolje, E442 modifisert maisstivelse, EGGEHVITE, purreløk, Kjøttbuljong med SELLERI, salt og krydder,
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Ja | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Ja | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 420 kJ/ 100 kcal |
Fett | 4,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,00 g |
- Flerumettede fettsyrer | 2,00 g |
Karbohydrat | 7,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 10,00 g |
Salt | 2,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 110206 |
EPD-nummer | 934687 |
GTIN | 07026050013091 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 57021431102062 |
Opprettet dato | 17.12.2014 |
Oppdatert dato | 13.04.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 486 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 162 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |