LAKS FORSTEKT M/DILLSAUS 135 G
5000 GRM
Varenummer: 120511 | EPD-nummer: 2270205 | GTIN: 07021431205119
Varenummer: 120511
EPD-nummer: 2270205
GTIN: 07021431205119
PRODUSENT: Egil N. Austbø AS
VAREMERKE: AUSTBØ
66 produkter i databasen
Ingredienser
LAKSEFILÈT (Salmo salar) (50%), brødrasp (inneh. GLUTEN )vann, MATFLØTE, rapsolje, HVETEMEL, margarin (rapsolje, vann, salt, emulgeringsmiddel (E471), solroslectin), sitronsure, smøraroma), maisstivelse, paneringsmiks ( HVETEMEL, potetstivelse, salt, pepper, bakepulver (natriumkarbonat)), salt, dill, sitronpepper og pepperekstrakt
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 000 kJ/ 240 kcal |
Fett | 14,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,00 g |
Karbohydrat | 16,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Protein | 12,00 g |
Salt | 0,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 120511 |
EPD-nummer | 2270205 |
GTIN | 07021431205119 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 57021431205114 |
Opprettet dato | 17.12.2014 |
Oppdatert dato | 28.03.2017 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |