LUTEFISK G+ HEL FERSK
1200 GRM
Austbø gourmet lutefisk m/skinn, uten buk og ben. Produsert av tørrfisk Skrei fra Lofoten.
Varenummer: 100106 | EPD-nummer: 1997022 | GTIN: 02321430600003
Varenummer: 100106
EPD-nummer: 1997022
GTIN: 02321430600003
PRODUSENT: Egil N. Austbø AS
VAREMERKE: AUSTBØ
66 produkter i databasen
Ingredienser
Tørrfisk TORSK (Skrei fra Lofoten) lutet
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Lupin | ||
Bløtdyr | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Soya | ||
Skalldyr | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Peanøtter | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Gluten | ||
Fisk | ||
Egg |
Allergen | ||
---|---|---|
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Soya | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Fisk | Ja | |
Egg | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 205 kJ/ 48 kcal |
Fett | 0,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
- Flerumettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 11,40 g |
Salt | 0,10 g |
Jern | 0,50 mg (4% *) |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Fersk fisk |
Varenummer | 100106 |
EPD-nummer | 1997022 |
GTIN | 02321430600003 |
GTIN2 | 97021430600000 |
GTIN3 | 97021430610009 |
Opprettet dato | 17.12.2014 |
Oppdatert dato | 10.11.2020 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 56 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Ovnsbakes | Forslag til oppskrift på lutefisk: 1.Åpne posen og skyll fisken i kaldt vann 2.Legg fisken på rist, la den renne av seg vann og ha på salt 3.Fisken skal saltes slik at den er hvit av salt. 4.La fisken stå med salt i en time (gjerne på rist over en vask). Den renner da av seg en del vann. 5.Skyll fisken lett, slik at overskudd av salt skyldes vekk. 6.Legg fisken på rist over en form og sett ovn på 200 grader. 7.Ha aluminiumsfolie over fisken. Ikke helt tett, men som et «lokk» over fisken. 8.Etter 30-40 minutter er fisken klar til servering. Godt måltid! |