Nøkkelhullsmerking

LUTEFISK G+ HEL FERSK

1200 GRM

Austbø gourmet lutefisk m/skinn, uten buk og ben. Produsert av tørrfisk Skrei fra Lofoten.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 100106
EPD-nummer: 1997022
GTIN: 02321430600003

PRODUSENT: Egil N. Austbø AS

VAREMERKE: AUSTBØ

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

66 produkter i databasen

Ingredienser

Tørrfisk TORSK (Skrei fra Lofoten) lutet

Allergener

Allergen
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Egg
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 205 kJ/ 48 kcal
Fett 0,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,10 g
- Flerumettede fettsyrer 0,20 g
Karbohydrat 0,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 11,40 g
Salt 0,10 g
Jern 0,50 mg (4% *)
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Fersk fisk
Varenummer 100106
EPD-nummer 1997022
GTIN 02321430600003
GTIN2 97021430600000
GTIN3 97021430610009
Opprettet dato 17.12.2014
Oppdatert dato 10.11.2020

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Sjømat
Klasse Fisk – ubearbeidet

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 56 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 30 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Ovnsbakes Forslag til oppskrift på lutefisk: 1.Åpne posen og skyll fisken i kaldt vann 2.Legg fisken på rist, la den renne av seg vann og ha på salt 3.Fisken skal saltes slik at den er hvit av salt. 4.La fisken stå med salt i en time (gjerne på rist over en vask). Den renner da av seg en del vann. 5.Skyll fisken lett, slik at overskudd av salt skyldes vekk. 6.Legg fisken på rist over en form og sett ovn på 200 grader. 7.Ha aluminiumsfolie over fisken. Ikke helt tett, men som et «lokk» over fisken. 8.Etter 30-40 minutter er fisken klar til servering. Godt måltid!