RØDSPETTE SPRØBAKT MED REKER & DILL
5760 GRM
FYLT RØDSPETTE MED REKER & DILL, FORSTEKT, 180 G STYKKER
Varenummer: 050305 | EPD-nummer: 364612 | GTIN: 05701470001379
Varenummer: 050305
EPD-nummer: 364612
GTIN: 05701470001379
PRODUSENT: Egil N. Austbø AS
VAREMERKE: AUSTBØ
66 produkter i databasen
Ingredienser
RØDSPETTE, (Pleuronectes platessa) 55%), rasp HVETEMEL, palmeolje, REKER, (7%), vann, margarin (palmeolje, rapsolje, kokosolje, vann, salt, emulgator E322,E471,E475,dextrose,surhetsreg.middel E330, aroma, vitaminA), mod. potetstivelse, hvitvin, sitronsaft, SKUMMETMELKEPULVER, dill, salt, krydder (inneholder SENNEP, )hevemiddel E500
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Lupin | ||
Bløtdyr | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Soya | ||
Skalldyr | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Peanøtter | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Gluten
Hvete |
||
Fisk | ||
Egg |
Allergen | ||
---|---|---|
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Soya | Nei | |
Skalldyr | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Ja | |
Selleri | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Ja | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Fisk | Ja | |
Egg | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 949 kJ/ 227 kcal |
Fett | 12,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,60 g |
Karbohydrat | 16,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,70 g |
Protein | 13,00 g |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Danmark |
Opphavsland | Nederland |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 050305 |
EPD-nummer | 364612 |
GTIN | 05701470001379 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 55701470001374 |
Opprettet dato | 17.12.2014 |
Oppdatert dato | 17.11.2015 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |