SEI CORDON BLEU FORSTEKT 135 G
5000 GRM
Varenummer: 030410 | EPD-nummer: 439307 | GTIN: 07312740304106
Varenummer: 030410
EPD-nummer: 439307
GTIN: 07312740304106
PRODUSENT: Egil N. Austbø AS
VAREMERKE: AUSTBØ
66 produkter i databasen
Ingredienser
SEIFILÈT (49%)(Pollachius virens), vann, brødrasp(inneholder GLUTEN), rapsolje, FLØTEPULVER, paneringsmiks (HVETEMEL, potetstivelse,salt,pepper, surhetsregulerende middel (E500), brokkoli, margarin, røkt skinke, HVETEMEL, ost (MELK, salt, STARTKULTUR, (ost), løpe,konserveringsmiddel E251, farge E160a), maisstivelse, OSTEPULVER, salt, sitronpepper og pepperekstrakt
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 850 kJ/ 200 kcal |
Fett | 9,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,00 g |
Karbohydrat | 16,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Protein | 13,00 g |
Salt | 0,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 030410 |
EPD-nummer | 439307 |
GTIN | 07312740304106 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 57021430304108 |
Opprettet dato | 17.12.2014 |
Oppdatert dato | 25.11.2015 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |