SEI TEMPURA 55 G
4000 GRM
Varenummer: 030501 | EPD-nummer: 5264437 | GTIN: 07312740035369
Varenummer: 030501
EPD-nummer: 5264437
GTIN: 07312740035369
PRODUSENT: Egil N. Austbø AS
VAREMERKE: AUSTBØ
66 produkter i databasen
Ingredienser
SEIFILÈT, (Pollachius virens) (55%) vann, tempura (HVETE, mais- og rismel, dextrin, HVETEGLUTEN, salt, MYSEPULVER, fortykningsmiddel E450, syre E500, dextros), BRØDRASP, raspolje, HVETEMEL, og paneringsmiks (HVETEMEL, potetstivelse, salt, krydder, natriumbikarbonat E500)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 700 kJ/ 160 kcal |
Fett | 4,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 17,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,40 g |
Protein | 14,00 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 030501 |
EPD-nummer | 5264437 |
GTIN | 07312740035369 |
GTIN2 | 57021430305013 |
GTIN3 | 57021430305013 |
Opprettet dato | 17.12.2014 |
Oppdatert dato | 14.12.2018 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |