TORSKEKARBONADER MED PURRELØK 60 G

4500 GRM

GROVKVERNET TORSKEKARBONADE MED PURRELØK 65 % FISK

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 110204
EPD-nummer: 843920
GTIN: 07026050013114

PRODUSENT: Egil N. Austbø AS

VAREMERKE: AUSTBØ

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

66 produkter i databasen

Ingredienser

HVITFISK (65%), derav TORSK (30%), MELK, tapioka- stivelse, rapsolje, E442 modifisert maisstivelse, EGGEHVITE, purreløk, kjøttbuljong med SELLERI, salt og krydder.

Allergener

Allergen
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Red circle
Ja
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Red circle
Ja
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 420 kJ/ 100 kcal
Fett 4,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,00 g
- Flerumettede fettsyrer 2,00 g
Karbohydrat 7,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 10,00 g
Salt 2,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frossen fisk
Varenummer 110204
EPD-nummer 843920
GTIN 07026050013114
GTIN2
GTIN3 67021431102045
Opprettet dato 17.12.2014
Oppdatert dato 13.04.2021

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Sjømat
Klasse Fisk – ubearbeidet

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -20 grader (C)
Holdbarhet, total 486 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 162 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt