Pølsebrød 4pk Naturlig Glutenfri
Natutlig glutenfri pølsebrød uten egg og melk Tines i romstemperatur. klar til bruk etter opptining.
Varenummer: 53577 | EPD-nummer: 5398896 | GTIN: 07090011153584
Varenummer: 53577
EPD-nummer: 5398896
GTIN: 07090011153584
INFORMASJONSEIER: Elda Bakerier
PRODUSENT: Elda Bakeri
VAREMERKE: Elda Bakeri
20 produkter i databasen
Ingredienser
Glutenfri melmiks (rismel, risstivelse, tapiokastivelse, sukker, tørket rissurdeig, fortykningsmiddel (E464), psyllium, rapsolje, emulgator (E471), naturlig aroma, enzym)), vann, raffinert rapsolje, gjær, salt
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg, Melk og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 054 kJ/ 249 kcal |
Fett | 4,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 50,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,70 g |
Kostfiber | 1,50 g |
Protein | 2,30 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød, kjeks og småkaker |
Varenummer | 53577 |
EPD-nummer | 5398896 |
GTIN | 07090011153584 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 15.10.2018 |
Oppdatert dato | 13.08.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 200 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Spiseklar etter oppting |