Baglerbrød 550gr, naturlig glutenfri, oppskåret
Varenummer: 2822 | EPD-nummer: 4756102 | GTIN: 07090011152839
Varenummer: 2822
EPD-nummer: 4756102
GTIN: 07090011152839
INFORMASJONSEIER: Elda Bakerier
PRODUSENT: Elda Bakeri
VAREMERKE: Elda Bakeri
20 produkter i databasen
Ingredienser
glutenfri melmiks (rismel, risstivelse, tapiokastivelse, sukker, tørket rissurdeig, fortykningsmiddel (E464), psyllium, rapsolje, emulgator (E471), naturlig aroma, enzym)), base (maistivelse, linfrø, solsikkefrø, SOYAPROTEINKONSENTRAT, fortykningsmiddel (E415, E464, E412), rismel, sukker, psyllium, tørket surdeig (rismel, starterkultur), inulin, dekstrose, karamell, malte røstede linser, gjærekstrakt, maltodekstrin, salt, surhetsregulerende middel (E262), enzymer), vann, raffinert rapsolje, gjær, salt
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 098 kJ/ 260 kcal |
Fett | 6,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,70 g |
Karbohydrat | 45,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,70 g |
Kostfiber | 4,40 g |
Protein | 4,60 g |
Salt | 1,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 2822 |
EPD-nummer | 4756102 |
GTIN | 07090011152839 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 15.10.2018 |
Oppdatert dato | 25.10.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 200 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |