Vegan

Kornbrød 500gr. Glutenfri. Oppskåret

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1306
EPD-nummer: 5496104
GTIN: 07090011155908

INFORMASJONSEIER: Elda Bakerier

PRODUSENT: Elda Bakeri

VAREMERKE: Elda Bakeri

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

20 produkter i databasen

Ingredienser

Glutenfri melmiks (HVETESTIVELSE (glutenfri, under 20 ppm), fortykningsmiddel (E464, E466, E412), sukker)) , vann, erterskall fiber, linfrø, raffinert rapsolje, gjær, psyllium fiber, sukrose, solsikkekjerner, salt, bokhvete, sirup, guar kjernemel E412

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 905 kJ/ 214 kcal
Fett 4,60 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,60 g
Karbohydrat 41,00 g
hvorav
- Sukkerarter 2,90 g
Kostfiber 7,90 g
Protein 1,90 g
Salt 1,30 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 1306
EPD-nummer 5496104
GTIN 07090011155908
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 16.10.2018
Oppdatert dato 20.10.2022

Oppbevaring

Temperatur, min -25 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 200 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar Spiseklar etter opptining