Ostebaguetter Naturlig Glutenfri
Naturlig glutenfri ostebaguette Klar til bruk etter opptining
Varenummer: 54208 | EPD-nummer: 5163613 | GTIN: 07090011154208
Varenummer: 54208
EPD-nummer: 5163613
GTIN: 07090011154208
INFORMASJONSEIER: Elda Bakerier
PRODUSENT: Elda Bakeri
VAREMERKE: Elda Bakeri
20 produkter i databasen
Ingredienser
Glutenfri melmiks (rismel, risstivelse, tapiokastivelse, sukker, tørket rissurdeig, fortykningsmiddel (E464), psyllium, rapsolje, emulgator (E471), naturlig aroma, enzym)), vann, OST (pasteurisert MELK, syrekultur, salt, mikrobiell løpe)), raffinert rapsolje, gjær, salt
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 190 kJ/ 282 kcal |
Fett | 7,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,60 g |
Karbohydrat | 48,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,60 g |
Protein | 5,50 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 54208 |
EPD-nummer | 5163613 |
GTIN | 07090011154208 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 15.10.2018 |
Oppdatert dato | 13.08.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 200 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Spiseklar etter opptining |