Smultringer, glutenfri
Varenummer: | EPD-nummer: 5259478 | GTIN: 07090011154451
Varenummer:
EPD-nummer: 5259478
GTIN: 07090011154451
INFORMASJONSEIER: Elda Bakerier
PRODUSENT: Elda Bakeri
VAREMERKE: Elda Bakeri
20 produkter i databasen
Ingredienser
Lavprotein mix (HVETEstivelsem glutenfri, under 20ppm, sukker, fortykningsmiddel (E412, E464), bakepulver, mineral (jern), vitaminer (niacin, tiamin, riboflavin, B6, folsyre)), EGG, Sukker, KULTURMELK, margarin (Rapsolje, fullherdet vegetabilisk fett (raps og kokos), vann, kokosolje, salt, emuglator (E471), surhetsregulerende middel (E330), aroma, farge (E160a)), kardemomme
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 400 kJ/ 330 kcal |
Fett | 8,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,50 g |
Karbohydrat | 58,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 26,00 g |
Protein | 4,50 g |
Salt | 0,23 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | |
EPD-nummer | 5259478 |
GTIN | 07090011154451 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 13.06.2019 |
Oppdatert dato | 13.06.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 115 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | En oppværming i ovn etter opptining rekommenderas. |