Reker i lake Standard 1,5 kg
1,5
Varenummer: 10602 | EPD-nummer: 740647 | GTIN: 07047716678751
Varenummer: 10602
EPD-nummer: 740647
GTIN: 07047716678751
PRODUSENT: Engelsviken Canning AS
VAREMERKE: Engelsviken
12 produkter i databasen
Ingredienser
Reker, vann, salt, surhetsregulerende middel (E211, E202, E262), konserveringsmiddel (E330, E331)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Ja | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Bløtdyr
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 275 kJ/ 65 kcal |
Fett | 1,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
- Enumettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 14,00 g |
Salt | 2,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Danmark |
Opphavsland | USA |
Varegruppe | Ferske skalldyr |
Varenummer | 10602 |
EPD-nummer | 740647 |
GTIN | 07047716678751 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 05.10.2015 |
Oppdatert dato | 02.12.2020 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Skalldyr – bearbeidet |
Brick kode | Skalldyr – bearbeidet (kjølevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Type skalldyr | Reke |
Hvis skall fjernet/skrellet | Ja |
Kjøledeklarasjon | Kjølevare |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 70 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 35 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |