Fiskeboller,5 kg.
Varenummer: 4392031 | EPD-nummer: 4392031 | GTIN: 07071162011763
Varenummer: 4392031
EPD-nummer: 4392031
GTIN: 07071162011763
INFORMASJONSEIER: Fiskeeksperten Reinhartsen Engros
PRODUSENT: Engervik
VAREMERKE: Engervik
4 produkter i databasen
Ingredienser
Fisk 50 % (20,7 % surimi( Alaska Pollock (91,4%), sukker, sorbitol, natriumtripolyfosfat, Tetrasodium pyrophosphate), 10,4 % kvitlaks, 20,4 % Sei), Helmelk, Potetmel, Rapsolje, salt, fortykningsmiddel E412, smaksforsterker E621, krydderekstrakter, dekstrose, naturlig aroma, løk og hvitløk
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Ja | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 529 kJ/ 126 kcal |
Fett | 6,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,60 g |
Karbohydrat | 8,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,30 g |
Protein | 9,20 g |
Salt | 1,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Fisk |
Varenummer | 4392031 |
EPD-nummer | 4392031 |
GTIN | 07071162011763 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 21.10.2015 |
Oppdatert dato | 21.10.2015 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 30 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | - Må gjennomvarmes før servering |