Steinbitkarbonader,gl.f,115g
Varenummer: 4392056 | EPD-nummer: 4392056 | GTIN: 07071162011824
Varenummer: 4392056
EPD-nummer: 4392056
GTIN: 07071162011824
INFORMASJONSEIER: Fiskeeksperten Reinhartsen Engros
PRODUSENT: Engervik
VAREMERKE: Engervik
4 produkter i databasen
Ingredienser
Fisk 37,9 % (Steinbit 12,5 %, Surimi 10,4 %, Kvitlaks 7,8 %, Sei 7,2 %) Helmelk, Vann, Flesk, Potetmel, Tapioka, Laktat E- 326, Salt, Sitrusfiber, Muskat, E- 621, E-412, Persille, Pepper, Hvitløk, Purre
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Ja | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 549 kJ/ 131 kcal |
Fett | 7,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,40 g |
Karbohydrat | 8,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,50 g |
Protein | 8,90 g |
Salt | 1,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Fisk |
Varenummer | 4392056 |
EPD-nummer | 4392056 |
GTIN | 07071162011824 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 21.10.2015 |
Oppdatert dato | 21.10.2015 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 0 grader (C) |
Holdbarhet, total | 0 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | - Varmebehandling før konsum er nødvendig. Må gjennomvarmes før servering. |