Appelsin
Oppbevares best i kjøleskap, men holder seg også godt i romtemperatur i fruktkurver eller på fruktfat. God holdbarhet.
Varenummer: 102201/102202/102401 | EPD-nummer: | GTIN: 07031540008068
Varenummer: 102201/102202/102401
EPD-nummer:
GTIN: 07031540008068
INFORMASJONSEIER: Engrosfrukt AS
PRODUSENT: Engrosfrukt AS
VAREMERKE: Engrosfrukt
187 produkter i databasen
Ingredienser
Appelsiner
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 157 kJ/ 37 kcal |
Fett | 0,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 7,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 7,20 g |
Protein | 0,90 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Spania |
Opphavsland | Spania |
Varegruppe | Ferske sitrusfrukter |
Varenummer | 102201/102202/102401 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07031540008068 |
GTIN2 | 07090058931633 |
GTIN3 | 07090058931640 |
Opprettet dato | 19.10.2021 |
Oppdatert dato | 21.09.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |