Damm InEdit Keykeg 20 L
20 L
Damm InEdit er utviklet i et samarbeid mellom Estreall Damm og Ferran Adria, mannen bak El Bulli. Utviklet for å passe til mat, med et fint preg av frukt og korn, og avstemt bitterhet i ettersmaken.
Varenummer: 122992 | EPD-nummer: 5022819 | GTIN: 08410793330802
Varenummer: 122992
EPD-nummer: 5022819
GTIN: 08410793330802

INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: Estrella
VAREMERKE: Estrella
10 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, byggmalt, hvete, krydder, gjær, askorbinsyre.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Havre, Hvete, Kamut, Rug, Spelt, Bygg |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Havre, Hvete, Kamut, Rug, Spelt, Bygg |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 181 kJ/ 43 kcal |
Fett | 0,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 3,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Protein | 0,50 g |
Salt | 0,01 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Spania |
Opphavsland | Spania |
Varegruppe | Øl |
Varenummer | 122992 |
EPD-nummer | 5022819 |
GTIN | 08410793330802 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 28.05.2018 |
Oppdatert dato | 28.05.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad |