Dumle kjærlighet 32x10pk
10pk
Dumle kjærligheter i den velkjente Dumlekvaliteten. Myk karamell som er sjokoladeovertukket.
Varenummer: 120260 | EPD-nummer: 605352 | GTIN: 07310676445009
Varenummer: 120260
EPD-nummer: 605352
GTIN: 07310676445009
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: FAZER
VAREMERKE: FAZER
36 produkter i databasen
Ingredienser
Glykosesirup, sukker, vegetabilsk fett, skummetmelkspulver, kakaosmør, helmelkspulver, kakaomasse, emulgator (soya lecitin og E471), koksalt, aromaer, surhetsregulerende middel (E500).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 850 kJ/ 440 kcal |
Fett | 13,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 8,50 g |
Karbohydrat | 78,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 55,00 g |
Protein | 3,00 g |
Salt | 0,34 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Finland |
Opphavsland | Finland |
Varegruppe | Sjokolade, sukker, søtningsstoffer og konfekt |
Varenummer | 120260 |
EPD-nummer | 605352 |
GTIN | 07310676445009 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 16.02.2017 |
Oppdatert dato | 22.02.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 240 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |