TYRKISK PEBER LAKRIS 20G
20 GRM
Varenummer: 120365 | EPD-nummer: 2537827 | GTIN: 06411401061066
Varenummer: 120365
EPD-nummer: 2537827
GTIN: 06411401061066
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: FAZER
VAREMERKE: FAZER
36 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, hvetemel, glykosesirup, melasse, sirup, lakrisekstrakt, hvetestivelse, herdet vegetabilsk fett (palme), ammoniumklorid (salmiak), gelantin, stabiliseringsmiddel (E420, E422), salt, aroma og fargestoff (E153).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 458 kJ/ 348 kcal |
Fett | 1,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 78,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 51,00 g |
Protein | 3,20 g |
Salt | 0,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Finland |
Opphavsland | Finland |
Varegruppe | |
Varenummer | 120365 |
EPD-nummer | 2537827 |
GTIN | 06411401061066 |
GTIN2 | 06411404061063 |
GTIN3 | 07036340023822 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 06.02.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 301 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |