TYRKISK PEBER LAKRIS 20G
20 GRM
Varenummer: 120365 | EPD-nummer: 2537827 | GTIN: 06411401061066
Varenummer: 120365
EPD-nummer: 2537827
GTIN: 06411401061066

INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: FAZER
VAREMERKE: FAZER
34 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, hvetemel, glykosesirup, melasse, sirup, lakrisekstrakt, hvetestivelse, herdet vegetabilsk fett (palme), ammoniumklorid (salmiak), gelantin, stabiliseringsmiddel (E420, E422), salt, aroma og fargestoff (E153).
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Fisk |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 458 kJ/ 348 kcal |
Fett | 1,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 78,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 51,00 g |
Protein | 3,20 g |
Salt | 0,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Finland |
Opphavsland | Finland |
Varegruppe | |
Varenummer | 120365 |
EPD-nummer | 2537827 |
GTIN | 06411401061066 |
GTIN2 | 06411404061063 |
GTIN3 | 07036340023822 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 06.02.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 301 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |