Tyrkisk Peber Megahot 14x80g
80g
Tyrkisk Peber Megahot tar det ett steg videre. Hvis du synes Tyrkisk Peber Original kan bli enda tøffere, så har du funnet din nye favoritt. Megahot har «fire flammer», mot «tre flammer» på Originalen. Utover dette vil du kjenne igjen den samme salte lakris dropsen med salmiakksmak og pulverfyll.
Varenummer: 123501 | EPD-nummer: 5218060 | GTIN: 06416453428324
Varenummer: 123501
EPD-nummer: 5218060
GTIN: 06416453428324
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: FAZER
VAREMERKE: FAZER
36 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, glykose sirup, ammoniumklorid, lakrisekstrakt, salt, aroma, vegetabilsk olje (raps), farve (konsentrat av søtpoteter, eple og safflower, farve (E153).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 555 kJ/ 375 kcal |
Fett | 0,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 90,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 72,00 g |
Protein | 0,50 g |
Salt | 1,57 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Finland |
Opphavsland | Finland |
Varegruppe | Sukker- eller sukkererstatningssukkertøy |
Varenummer | 123501 |
EPD-nummer | 5218060 |
GTIN | 06416453428324 |
GTIN2 | 6416453028340 |
GTIN3 | 7036340046227 |
Opprettet dato | 03.02.2020 |
Oppdatert dato | 06.02.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 16 grader (C) |
Temperatur, max. | 21 grader (C) |
Holdbarhet, total | 546 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |