CLASSIC YELLOW MUSTARD 397G
397 GRM
French´s Classic Yellow er klart den største sennepsvarianten i Amerika. Denne er laget av de beste råvarene. French´ s Classic Yellow egner seg godt til sandwich, pølse, hamburger, og flasken kommer med 'stay clean cap'!
Varenummer: 120691 | EPD-nummer: 2712008 | GTIN: 00041500763675
Varenummer: 120691
EPD-nummer: 2712008
GTIN: 00041500763675
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: FRENCHS
VAREMERKE: FRENCHS
3 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, eddik, sennepfrø (14%), salt, krydder, aroma.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 346 kJ/ 83 kcal |
Fett | 5,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 2,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,00 g |
Protein | 3,80 g |
Salt | 2,91 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Storbritannia |
Opphavsland | USA |
Varegruppe | |
Varenummer | 120691 |
EPD-nummer | 2712008 |
GTIN | 00041500763675 |
GTIN2 | 00041500872322 |
GTIN3 | 30041500763676 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 30.04.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 547 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |