Kjøttdeig svin/storfe 2,5kg 4/krt FRYS
Varenummer: 5207841 | EPD-nummer: 4482337 | GTIN: 97028462013358
Varenummer: 5207841
EPD-nummer: 4482337
GTIN: 97028462013358
INFORMASJONSEIER: Fatland Salg AS
PRODUSENT: Fatland
VAREMERKE: Skjeggerød
140 produkter i databasen
Ingredienser
Svinekjøtt (47%), storfekjøtt (47,6%), vann, salt (0,4%).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 918 kJ/ 221 kcal |
| Fett | 17,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 7,00 g |
| Karbohydrat | 0,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 17,00 g |
| Salt | 0,50 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 5207841 |
| EPD-nummer | 4482337 |
| GTIN | 97028462013358 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 15.05.2018 |
| Oppdatert dato | 24.05.2018 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -18 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















