
Kylling salatkjøtt ca 5kg/krt Skj FRYST
Varenummer: 5404941 | EPD-nummer: 4378451 | GTIN: 97028462010760
Varenummer: 5404941
EPD-nummer: 4378451
GTIN: 97028462010760

INFORMASJONSEIER: Fatland Salg AS
PRODUSENT: Fatland
VAREMERKE: Skjeggerød
140 produkter i databasen
Ingredienser
Kyllinglårkjøtt u/skinn u/ben (65%), kyllingfiletavskjær (16%), vann, salt, krydder, sukker, gjærekstrakt, kyllingaroma, konserveringsmiddel (E 325, E 262).
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 590 kJ/ 141 kcal |
Fett | 7,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,50 g |
Karbohydrat | 2,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,80 g |
Protein | 15,60 g |
Salt | 1,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 5404941 |
EPD-nummer | 4378451 |
GTIN | 97028462010760 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 02.08.2018 |
Oppdatert dato | 02.08.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |