Vossakorv skinnfri 2,5kg 2/krt Skj FRYS
Varenummer: 5400381 | EPD-nummer: 4888095 | GTIN: 07028461004019
Varenummer: 5400381
EPD-nummer: 4888095
GTIN: 07028461004019
INFORMASJONSEIER: Fatland Salg AS
PRODUSENT: Fatland
VAREMERKE: Skjeggerød
140 produkter i databasen
Ingredienser
Kjøtt (69%) av får og storfe, tapiokastivelse, konserveringsmiddel E326 E250, salt, svineprotein, glukose, vegetabilske fiber (potet, gulrot, bambus), hvit pepper, ingefær, antioksidant E301 og røykaroma
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 898 kJ/ 216 kcal |
Fett | 18,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,60 g |
Karbohydrat | 6,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,20 g |
Protein | 12,00 g |
Salt | 1,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 5400381 |
EPD-nummer | 4888095 |
GTIN | 07028461004019 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 23.05.2018 |
Oppdatert dato | 12.11.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |