Havrepålegg Naturell 150g
150 gram
Et pålegg som ikke lar seg begrense. Havrepålegg Naturell er like bra på brødskiven som i bakverk. Eller hvorfor ikke i maten eller i en dip? Kun fantasien setter grenser for dette plantebaserte produktet som dessuten tåler oppvarming.
Varenummer: 4315 | EPD-nummer: 5130422 | GTIN: 06410220004315
Varenummer: 4315
EPD-nummer: 5130422
GTIN: 06410220004315
PRODUSENT: Fazer
VAREMERKE: Fazer Yosa
22 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, rapsolje, kokosfett, fullkornshavre (8,2%), potetstivelse, potetprotein, jodberiket salt, fortykningsmiddel (xantangummi), antioxidant (alfa-tokoferol), syrningskultur.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Havre |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Havre |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 146 kJ/ 277 kcal |
Fett | 25,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 10,00 g |
Karbohydrat | 8,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,70 g |
Kostfiber | 0,10 g |
Protein | 3,60 g |
Salt | 0,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Finland |
Opphavsland | Finland |
Varegruppe | |
Varenummer | 4315 |
EPD-nummer | 5130422 |
GTIN | 06410220004315 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 21.08.2019 |
Oppdatert dato | 22.08.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 8 grader (C) |
Holdbarhet, total | 60 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |