Havrepålegg Naturell 150g
150 gram
Et pålegg som ikke lar seg begrense. Havrepålegg Naturell er like bra på brødskiven som i bakverk. Eller hvorfor ikke i maten eller i en dip? Kun fantasien setter grenser for dette plantebaserte produktet som dessuten tåler oppvarming.
Varenummer: 4315 | EPD-nummer: 5130422 | GTIN: 06410220004315
Varenummer: 4315
EPD-nummer: 5130422
GTIN: 06410220004315
PRODUSENT: Fazer
VAREMERKE: Fazer Yosa
22 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, rapsolje, kokosfett, fullkornshavre (8,2%), potetstivelse, potetprotein, jodberiket salt, fortykningsmiddel (xantangummi), antioxidant (alfa-tokoferol), syrningskultur.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Havre |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Havre |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 146 kJ/ 277 kcal |
| Fett | 25,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 10,00 g |
| Karbohydrat | 8,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 4,70 g |
| Kostfiber | 0,10 g |
| Protein | 3,60 g |
| Salt | 0,40 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Finland |
| Opphavsland | Finland |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 4315 |
| EPD-nummer | 5130422 |
| GTIN | 06410220004315 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 21.08.2019 |
| Oppdatert dato | 22.08.2019 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 2 grader (C) |
| Temperatur, max. | 8 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 60 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















