

Alaska Pollock filet sprøbakt 80-100g 5kg MSC
SPRØBAKT ALASKA POLLOCK FILÉT (Theragra chalcogramma) 65%, HVETEMEL, rapsolje, vann, salt, druesukker
Varenummer: 4326 | EPD-nummer: 6446918 | GTIN: 07392497043268
Varenummer: 4326
EPD-nummer: 6446918
GTIN: 07392497043268

PRODUSENT: Feldt's Fisk & Skalldyr AS
VAREMERKE: Feldts
65 produkter i databasen
Ingredienser
ALASKA POLLOCK FILÉT (Theragra chalcogramma) 65%, HVETEMEL, rapsolje, vann, salt, druesukker
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Ja |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 816 kJ/ 194 kcal |
Fett | 10,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,80 g |
Karbohydrat | 13,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,30 g |
Protein | 13,20 g |
Salt | 0,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Polen |
Opphavsland | Chile |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 4326 |
EPD-nummer | 6446918 |
GTIN | 07392497043268 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07392497543263 |
Opprettet dato | 08.08.2024 |
Oppdatert dato | 24.09.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – bearbeidet |
Brick kode | Fisk – bearbeidet (frysevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -22 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |