FISKEBURGER MSC
5000 GRM
Benfritt fiskekjøtt av sei og gullaks (57 %), hvetemel, vann, veg. olje (palme, raps), stivelse, potetrasp, fargestoff (E100), antioxid.middel (E330), gjær, salt, stabiliseringsmiddel (E450, E451), krydder.
Varenummer: 2334 | EPD-nummer: 1517564 | GTIN: 07392497023345
Varenummer: 2334
EPD-nummer: 1517564
GTIN: 07392497023345
PRODUSENT: Feldt's Fisk & Skalldyr AS
VAREMERKE: Feldts
64 produkter i databasen
Ingredienser
Benfritt fiskekjøtt av sei og gullaks (57 %), hvetemel, vann, veg. olje (palme, raps), stivelse, potetrasp, fargestoff (E100), antioxid.middel (E330), gjær, salt, stabiliseringsmiddel (E450, E451), krydder.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 800 kJ/ 190 kcal |
Fett | 8,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,70 g |
Karbohydrat | 16,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 13,00 g |
Salt | 0,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 2334 |
EPD-nummer | 1517564 |
GTIN | 07392497023345 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07392497523340 |
Opprettet dato | 19.11.2014 |
Oppdatert dato | 01.03.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – bearbeidet |
Brick kode | Fisk – bearbeidet (frysevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Primærtilsetning | Panering |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |